​Dansk Byggeri

Høj kvalitet & god service

Faguddannede medarbejdere

Badeværelsesrenovering i huse og lejligheder

Hos Murerfirmaet Andreasen og Jensen ApS i Tørring har vi stor ekspertise med badeværelsesrenovering, og vi laver gerne et nyt badeværelse i dit hus eller i din lejlighed. Vi kører ud til kunder i områderne omkring Jelling, Hedensted og omegn. 

Vi kan lave badeværelsesrenovering i enten en fagentreprise eller en totalentreprise, hvor vi varetager alle opgaverne i forbindelse med moderniseringen. Vi kan også stå for dit badeværelse i forbindelse med en tilbygning.

Giv din bolig og dit hjem mere værdi med et nyt badeværelse

​Et nyt badeværelse giver din ejerbolig mere værdi, men det gør også dit hjem mere rart. Der er mange fordele ved moderne badeværelser. Rummet får et moderne udtryk, det bliver mere funktionelt, og det bliver lettere at gøre rent.

De fleste vælger at få flere skabe og større spejle, og mange vælger at fjerne badekarret, hvis der stadig er et. Moderne badeværelser skal være rummelige og praktiske, men de skal også være behagelige at opholde sig i. Derfor er det også populært at få lagt gulvvarme i forbindelse med en badeværelsesrenovering.

Vi kan varetage hele totalentreprisen, således vi indhenter tilbud samt står for koordineringsarbejdet og projektstyringen. Dermed får I kun en kontaktperson og en ansvarshavende.

​Vi benytter kun troværdige og pålidelige samarbejdspartnere, hvilket typisk vil være VVS-installatører, malere og elektrikere, og vi er naturligvis medlem afDansk Byggeri

Få et uforpligtende tilbud på badeværelsesrenovering

​Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på en badeværelsesrenovering. Du kan sende en e-mail til os på aj-murerfirma1@hotmail.com.​ Du kan også ringe til Karsten Andreasen (Tørringområdet) på telefon 21 45 91 64 eller til Per Jensen (Bredstensområdet) på telefon 21 45 91 65.

Få et uforpligtende tilbud

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud, eller har du spørgsmål til badeværelsesrenovering? Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er stolte​ af at kunne sige at vi er medlem af Dansk Byggeri. Som kunde giver det dig en række fordele, som du kan læse mere om hos Dansk Byggeri.

Firma info​

​Murerfirmaet Andreasen og Jensen ApS​

CVR: 19909239

Spurvevej 26,

7160 Tørring

Kontakt

​Per Jensen telefon:
21 45 91 65

Karsten Andreasen telefon:
21 45 91 64

E-mail:
aj-murerfirma1@hotmail.com