​Dansk Byggeri

Høj kvalitet & god service

Faguddannede medarbejdere

Tilbygning såsom en udestue, en garage eller et anneks

Hos Murerfirmaet Andreasen og Jensen ApS i Tørring udfører vi gerne din nye tilbygning, vi kører ud til kunder områderne omkring Jelling, Hedensted og omegn. Det kan være en udestue, en garage, et ekstra værelse eller enhver anden tilbygning. Vi udfører gerne byggeopgaven i en totalentreprise.

Vi råder om løsninger og materialer til din tilbygning

​Vi laver alle former for tilbygninger, og det kan være til beboelsesrum, til opbevaring eller til et kontor. Mulighederne er mange, og vi rådgiver gerne om løsninger og valg af materialer. Dertil kommer, at vi har et samarbejde med arkitekter og ingeniører.​

Vi påtager os alle former for byggeri såsom:

  • Udestue
  • Garage
  • Carport​

Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri.​

Vores kerneværdier er god service og høj kvalitet, og alle vores faguddannede medarbejdere besidder en stor håndværksmæssig kunnen. De har blandt andet sans for detaljer og den sidste finish på tilbygningen.

Vi bygger gerne din tilbygning i en totalentreprise, således vi står for koordineringen og projektstyringen, og således du kun får en kontaktperson. 

Vi benytter naturligvis troværdige og pålidelige samarbejdspartnere. Vi sætter i det hele taget en ære i, at alle led i byggeprocessen er præget af kvalitet.

Kontakt os for at få et tilbud på en ny bygning

​Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, og til at få et uforpligtende tilbud på en ny tilbygning. 

Du kan ringe til Karsten Andreasen (Tørringområdet) på telefon 21 45 91 64 eller til Per Jensen (Bredstensområdet) på telefon 21 45 91 65. Eller du kan skrive til aj-murerfirma1@hotmail.com.​

Kontakt os og hør mere

Har du spørgsmål omkring tilbygninger eller vil du gerne indhente et uforpligtende tilbud? Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig snarest muligt. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er stolte​ af at kunne sige at vi er medlem af Dansk Byggeri. Som kunde giver det dig en række fordele, som du kan læse mere om hos Dansk Byggeri.

Firma info​

​Murerfirmaet Andreasen og Jensen ApS​

CVR: 19909239

Spurvevej 26,

7160 Tørring

Kontakt

​Per Jensen telefon:
21 45 91 65

Karsten Andreasen telefon:
21 45 91 64

E-mail:
aj-murerfirma1@hotmail.com